Heips vaan kaikille. .---) Taas ehti kulua aikaa viime osasta, muttei (kai?) mitenkään hirmu paljoa. Eipä minulla tässä mitään sen kummempia pölinöitä ole, pääsette heti osan kimppuun! Ai niin, ilmeisesti pitkästä päivitys välistä osien 2 ja 3 välillä johtuen suuri osa lukijoista on kadonnut. .'---/ Oma vikanihan se on, mitäs päivitän niin harvoin, että kaikki luulee tarinan loppuneen, tai muuten vaan ei jaksa seurata niin hitaasti etenevää tarinaa. .--p Toivottavasti lukijat palaisivat vielä, tai jopa saataisiin uusia lukijoita! Mutta nyt pääsette lukemaan sitä osaa, paitsi jos aiotte lukea noi kommenttien vastaukset. Mutta jos ette, niin osaa sitten vaan lukemaan. .---)

Vastauset viime osan kommentteihin:

lara kirjoitti:
Kiva osa. Oli mukavan pitkäkin edelliseen verrattuna. Kannatti odotella osaa. Mistä noi Caitlynin hiukset ja asu on? Jatkoa odotellen.

Olin muuten eka.

Vastaus: Kiitos. .--) Joo, kerrankin sain tehtyä vähän pitemmän osan. .--D Ihanaa, jos osa oli mielestäsi odottamisen arvoinen <3 Toivottavasti tämäkin on. .--) Caitlynin hiukset löytyvät täältä ja asu täältä .--) Eka juu olit. ,--D

 

Tuuli kirjoitti:
Kiva osa. Jatkoa odotellessa :)

Vastaus Kiva, jos pidit. .---)

Neyla123 kirjoitti:
Oli kiva osa! Mullekin tuli uus osa. Voithan vilkaista :-))))) Joo ihan pieni tauko. X-DDDD

Vastaus: Kiitos. .--) Juu, vilkaisin silloin. .--D

 

Honey kirjoitti:
Mukava osa. Kiva kun tulit ilmottamaan osasta. En olis muuten tajunnu tulla lukee tätä. Mun tekee mieli kattoo toi. Ootko muuten nähny sen kakkosen? Se oli kans hyvä. Sitte ku saat tän loppuun ni voisit tehä siitäki sims version. :D Toivottavasti 4. osa ilmestyy pian :)
-Honey

Vastaus: Kiva, jos pidit. .--) Joo, aattelin nyt ilmoitella, kun oli siitä edellisestä osasta jo aika pitkä aika.. .--p Hehee, mullakin on sellanen Camp Rock himo, mut koskaan en saa aikaseks kattoa sitä. .--/ Mutta sovin, että viimeistään joululomalla katon sen! .--D Just ennen tämän osan julkasua katsoin Camp Rock 2, ku joululahjaksi ostin itelleni. <3 Suunnitteilla tosiaan olisi, että siitä tekisin sims version seuraavaksi. ,--)

 

Waffle kirjoitti:
Hyvä osa oli, oon oottanukki jo vähä et millo tänne tulis :)
Tess ja kaikki on nättejä, edelleen menee kaikki aika mun muistikuvan mukaisesti.. mut nyt en ehi kommaamaan enempää ku pitää rynnätä kattomaanTäykkäreitä ;DDD

Vastaus: Kiva, hehe, mäkin olin oottanu milloin saisin julkaistua osia tänne. .--D Okkei. .--)

 

simskisu kirjoitti:
hyvä osa tämäkin oli (((= tyypit ovat kyllä kaikki samannäkösiä, eri huikset vain, mutta ei se minua paljoa häirinny (= jatkoa vain

Vastaus: Kiva. .--) Äh, oon huono tekemään persoonallisia naamoja. .--p Oon kyllä noita kaikkia yrittänyt tehdä erinäkösiksi. Saattaa myös vaikuttaa sekin, että teen hahmoista (tai yritän ainakin..) samannäköisiä kuin elokuvassakin, mutta luultavammin vika on minussa. .--D


 
Taru kirjoitti:
Ihana osa jälleen!! :D:D:D Jatkoo oottelen!!!

Vastaus: Kiitos. <3


Hunajainen kirjoitti:

Ihan lyhyt päivitystaukohan se :DHienosti lavastettu, mutta kuten jo boxissa sanoin, tuo aurinkolasikylpytakkiirokeesi heppu oli aika.. *köh köh* omaperäinen. Tämähän säästää muuten rahaa, kun ei tarvitse erikseen vuokrata tai ostaa Camp Rockia, vaan sinä kerrot sen netissä :) Leirinohjaaja jotenkin etoi minua, Tess Tyler on aikaärsyttävä, luultavasti kuulemme hänestä vielä. Ja hyvä osa!

Vastaus: Joo, ihan lyhythän se.. .''--D Mutta nyt sentään ei tullut niin pitkää. ,--) Joo, en paljoa ehtinyt miettiä, minkä näköisiä simejä kutsun "lavasteiksi", aattelin vaan, että tosta muutaman kutsun.. .-D Heh, niinhän sinä säästät. .--D Ei minunkaan tottapuhuen tarvinnut tästä mitään maksaa, kun lahjaksi sain. .--D Mutta ton Camp Rock 2:en ostin ite. .--) Okei, voin luvata, että kummastakin tullaan kuulemaan, koita kestää. .--D

 

Photobucket
Kun juuri tulleet leiriläiset kuuntelivat riemun täyttäminä Camp Rockin aloitus-puhetta, oli tunnelma jossain muualla täysin pakkasen puolella. Deen mainitsema "erityinen julkkisohjaaja" koki juuri sillä hetkellä elämänsä järkytystä.
Photobucket
-En halua tuhlata kesää jollain leirillä! Minä sentään olen Shane Gray! raivostunut Shane karjaisi bänditovereilleen, nämä eivät voineet olla tosissaan!
Photobucket
-Se paikka oli meistä mahtava. Olimme leiriläisiä kolme vuotta sitten, Nate muistutteli vanhoja hyviä aikoja mieleen toivoen Shanen leppyvän ja tekevän sen, mitä pitäisi.
Photobucket
-Niin. Siellä Connect 3 kohtasi, Jason karjaisi taustalta niin itsestään selvän asian, että Naten oli pakko päästää pitkä ja syvä huokaus.
Photobucket
Nate ei kuitenkaan jaksanut ajatella typerää kommenttia kauemmin, Shane näytti vieläkin kärttyisältä, ja hänet pitäisi saada suostumaan jäämään leirille vielä saman päivän aikana. Siksi Nate kokeili toista lähestymistapaa, hän teki mielistelevän suuren hymyn ja sanoi:
-Pääset tapaamaan Brown-setää.
Photobucket
-Tuo ei ole hyvä myyntikikka, Shane tiuskaisi, mikä sai jo Natenkin pitkät hermot kyllästymään. Shanella ei nähtävästi ollut aikomustakaan vaihtaa asennettaan Camp Rockin suhteen, siksi Naten oli otettava käyttöön tiukempi puhetyyli.
Photobucket
-Lehdistön silmissä olet paha poika. Se on ongelma levy-yhtiölle, Nate huomautti.
Photobucket
-Eli se on myös ongelma meille! Nate jatkoi toivoen Shanen ymmärtävän viimein, mihin kaikkeen leirille jättämättä meno voisi johtaa.
-Ei se ole mikään ongelma minulle, Jason liittyi yllättäen keskusteluun rennosti hymyillen.
Nate siirsi hitaasti kummastelevan katseensa bänditoveriinsa, mitä ihmettä tämä sekoili?
Photobucket
-Se on ongelma meille, Jason korjasi nähdessään Naten eleet.
Photobucket 
Naten tajutessa Jasonin vain pelleilleen, hän jatkoi luentoaan. Pitikin Jasonin aina heitellä noita kommenttejaan niin väärissä paikoissa ja tilanteissa!
-Leirin on määrä korjata asia. Hyvää suhdetoimintaa, joten lusi se, Nate totesi vetäen kasvoilleen taas hymyn.
Photobucket
-Nauti raittiista ilmasta. Hanki rusketusrajat, hän lisäsi vielä loppuun - kuin johonkin lomakohteen esitteeseen.
Photobucket
-Voisitko myös tehdä minulle vaikka linnunpöntön? Jason kysyi innostuen ideastaan, hän oli aina rakastanut tipuja! Shanella varmasti olisi aikaa leirin aikana kyhätä hänelle sellainen. Nate huokaisi jälleen äänekkäästi, Jason oli taas mennyt pilaamaan hänen vakuuttelunsa tyhmillä pönttöjutuillaan.
Photobucket

 

 

 

-Yksi sana: takaisin maksu, Shane sai sanottua väliin, hän ei moiselle turhuudelle jäisi mistään hinnasta. Kaikki Naten sanat alkoivat vain kaikua päässä ja saada olosta vieläkin tukalamman.

Photobucket
-Siinä on kaksi sanaa, Jason huomautti jälleen kuin yrittäen tahallaan ärsyttää. Nate ja Shane kuitenkin tiesivät, ettei Jason semmoista tahallaan tehnyt, moinen kuului hänen erikoiseen luonteeseensa.
Photobucket
Tällä kertaa Shane sai kuitenkin tarpeekseen Jasonin vitseistä, ja hän nousi pois autosta nähden vanhan tutun leiripihan, joka sai hänen selkänsä väreilemään kylmästi. Pakko hänen oli keksiä jokin syy, miksei voinutkaan jäädä koko ajaksi.
Photobucket
Shane pamautti oven kiinni lähtiessään, ja huomasi Naten siirtyvän hänen entiselle paikalleen. Kun kuski käynnisti auton, Nate kiinnitti myös turvavyönsä. Shane mulkaisi vielä ärtyneesti bänditovereitaan, tulisivat itse tuhlaamaan kesänsä johonkin tällaiseen turhuuteen, niin tajuaisivat.
Photobucket
Naten ikkunaan tekemä koputus sai Shanen havahtumaan mietteistään.
-Kerroimme lehdistölle, että levytät dueton loppukisan voittajan kanssa, Nate kertoi pidätellen nauruaan.
Photobucket
Kuullesaan nuo järisyttävät sanat, Shane otti pari askelta eteenpäin, jotta olisi aivan ikkunan vieressä.
-Mitä? hän karjaisi, tämän täytyi olla piloista pahin!
Nate ei kuitenkaan kumonnut väitettään, hymyili vain alkaen heilutella kättään hyvästiksi.
Photobucket
Samassa auto lähti jo liikkeelle ennen kuin Shane ehti tehdä yhtäkään vastaiskua. Hänen olisi tehnyt mieli huutaa ja karjua, minkä jaksoi, muttei halunnut tehdä itsestään enempää idioottia. Miten Nate ja Jason olivatkaan onnistuneet puijaamaan hänet näin tukalaan tilanteeseen? Ja hän oli itse ollut vielä niin tyhmä, ettei ollut tajunnut mitään.
Photobucket 
Shane nosti kätensä otsalleen alkaen pudistella onnettomasti päätään. Nyt täällä oltiin, eikä poispääsemisestä ollut tietoakaan. Hänellä ei ollut aavistustakaan, miten tulisi selviytymään tästä kesästä. Tämän bänditoverit saisivat maksaa, ja kalliisti!
Photobucket
Kun Shane sai tarpeekseen seisomisesta ja iljettävien asioiden ajattelusta, hän päätti mennä katsomaan tulevaa huonettaan. Ikävä kyllä hän joutui jakamaan sen Brownin kanssa, juuri nyt hän ei olisi millään jaksanut setänsä tyhmiä vitsejä ja turhanpäiväisiä juttuja. Shane niin toivoi, että Brown olisi tällä hetkellä jossain aivan muualla kuin heidän huoneessaan.
Photobucket
Shane pamautti oven auki, ja harmikseen joutui pettymään vieläkin enemmän. Brownin virnuva naama oli juuri hänen edessään, mies oli varmaan seisonut siinä tunteja odottaen vain hänen tuloaan.
-Shane! Kuis huiskii? Brown huudahti innoissaan, hän oli suorastaan ihmeissään, että Nate oli saanut suostuteltua hänen jääräpään veljenpoikansa leirille mukaan.
Photobucket
Shanea ei voinut vähempää kiinnostaa vastata moisiin turhiin kysymykseen.
-Mitä kuuluu, Brown-setä? Shane tiuskaisi kuin ei olisi kuullutkaan Brownin äsken esittämää kysymystä.
Brownin ilme vakavoitui, Shane ei selvästikään ollut jäänyt vapaaehtoisesti. Brown siirsi katsettaan Shanen mukana tämän siirtyessä mökin sisäpuolelle.
-Niinpä, Shane karjaisi, mikä sai Brownin ymmärtämään, ettei Shane todellakaan ollut juttutuulella. Brown pamautti oven kiinni jännittäen, miten ensimmäiset päivät tulisivatkaan onnistumaan.

 

 

---
Photobucket
Toisin kuin Shanella, Mitchiellä ei ollut aikaa oikkuiluun. Illan lähestyessä myös keittiössä kiireet moninkertaistuivat, kaikki ruoat olisi saatava valmiiksi ennen leirin ensimmäisen kunnollisen tapahtuman alkua. Illalla oli tarkoitus saada kuvaa Camp Rockista ja sen tuomista tapahtumista. Sitä odotellessa Mitchie sai tehtäväkseen muotoilla hampurilaispihveiksi jättimäisen lihaklöntin, joka herätti inhoa pelkästä katselustakin. Mitchiellä ei ollut kuitenkaan syytä valittaa asiasta, hän oli edelleen onnellinen, että oli ylipäätänsä päässyt leirille mukaan.
Photobucket
-Illalla on mahdollisuus esiintyä, Connie totesi työntouhun keskellä.
-Niin, Mitchie totesi lyhyesti, hän halusi saada hommansa mahdollisimman nopeasti valmiiksi, jotta pääsisi muihin mielekkäämpiin puuhiin.
Photobucket
-Aiotko laulaa? Connie kysyi liiankin toivekkaasti.
-Noiden kaikkien edessä? En ikinä, Mitchie vastasi. Ajatuskin yleisön edessä laulamisesta sai kylmät väreet nousemaan selkää pitkin.
Photobucket
-Kuulin, kun lauloit huoneessasi. Olet tosi hyvä. Äidin kunniasanalla, Connie kehui yrittäen saada Mitchien itsevarmemmaksi. Mitchie hymähti äidin kommentille, muttei silti aikonut muuttaa kantaansa asiassa. Connie ei voinut ymmärtää, miksi Mitchie pelkäsi niin kovasti muille esiintymistä, tuollaiset lahjat pitäisi saada esille!
Photobucket
Connie otti pari askelta eteenpäin päästen Mitchien luo, ja tyttökin lopetti pihvien teon. Mitchie oli aivan varma, että Conniella olisi jotain asiaa.
-Ja mitä siitä, jos hermostuttaa. Kaikkia hermostuttaa, Connie rohkaisi.
Photobucket
-Sen vuoksi teen niin paljon ruokaa illaksi, sillä ihmiset syövät hermostuksissaan, hän jatkoi.
-En minä. Tuskin saan burgeria alas enää koskaan, Mitchie kertoi siirtäen jälleen katseensa inhottavaan lihakasaan, kohta hän saisi kammon raakalihaan tällä menolla.
Photobucket 
-Hyvä on. Vie roskat, ja kata sitten ruokasali. Minä lopettelen täällä, Connie ehdotti kaivaen paistinpannun kaapista.
Mitchie todella helpottui sanoista, ja katseli nyt kiitollisena äitiään. Mielummin hän veisikin ne roskat haukaten samalla raikasta ilmaa, kuin olisi yhä tunkkaisessa keittiössä pihvien äärellä.
Photobucket
Photobucket
Mitchie haki roskapussin seuraten samalla äitinsä touhuja pihvien kanssa. Sen jälkeen hän kävi vaihtamassa pois keittiövaatteensa, ja lähti pihalle kohti suurta yleisroskista.

 

 

---
Photobucket
Mitchien matka roskapöntölle oli vielä täysin vaiheessa, kun hänen korviinsa kantautui voimakasta laulua. Mitchie höristi korviaan, ja totesi kuulleen aivan oikein.
-Sä yrität, mutta kai ymmärrät. Ei susta tähän hommaan oo..
Mitchie pohti huonenaapureiden varmasti saavan päänsärkyä moisesta mölystä. Mitchien ei tehnyt mieli urkkia, mutta hänellä oli hinku saada selville, kuka lauloi.
Photobucket
-Sä tiedä et, mitä tarvitset...
Mitchie laski kädessään olevan roskapussin nojaamaan portaita vasten, ja toivoi sen pysyvän pystyssä siinä hetken aikaa.
Photobucket
-Ja kun huoneeseen käyn vain...
Sen tehtyään hän lähti kapuamaan varovasti ja mahdollisimman äänettömästä portaita ylös. Laulu voimistui askel askeleelta, ja Mitchie ihmetteli, miten joltakin voi lähteä noin voimakas ja voitontahtoinen ääni. Mitchie itse ei voisi koskaan kuvitella laulavansa tuolla tavalla.
Photobucket
Mithien päästyä ovelle, hän kurkkasi sisälle ovessa olevasta ikkunasta. Samassa laulu loppui yllättäen, ja Mitchie pelkäsi jääneensä kiinni vakoilusta. Pelko jäi kuitenkin aiheettomaksi, kun ehkäpä jo liiankin tuttu ääni kantautui sisältä:
-Alusta uudestaan, tytöt.
-Sä yrität, mutta kai ymmärrät. Ei susta tähän hommaan oo...
Ja niin äskenkin soinut kohta aloitettiin alusta vieläkin kovemmin ja varmemmin.
Photobucket
Mitchie ei voinut olla tunnistamatta sitä samaa Tessiä, jonka Caitlynkin oli hänelle esitellyt. Tess tosiaankin oli kuin äitinsä; otti lavan, eli tässä tapauksessa harjoitteluhuoneen, haltuunsa ja keräsi kaikki ihailevat katseet. Tess liikkui rohkeasti, ja teki mitä omaperäisempiä asentoja, toisin kuin sivussa olevat kaksi muuta tyttöä, jotka hytkyivät hiukan musiikin tahdissa. Aivan kuin Tess varastaisi heidän kaiken loisteensa ottamalla kaiken itselleen. Ei hän mitään taustalaulajia tarvitsisi, hänessä oli kylliksi esiintymishalua yksinkin.
-Sä tiedä et, mitä tarvitset...
Photobucket
Mitchie jäi kuuntelemaan ja ihailemaan Tessin ja muiden esitystä. Se tosiaan oli täydellistä; heillä oli loistava koreografia, jota varmasti oli mietitty monia tunteja, Tessin ääni kuulosti virheettömältä ja tunnelma oli loistava.
-Ja kun huoneeseen käyn vain...
Photobucket
Yllättäen esitys kuitenkin loppui, ja Mitchie huomasi Tessin kääntyvän ympäri. Sillä samalla sekunnilla Mitchie pompahti piiloon niin nopeasti kuin oli vain mahdollista. Toivottavasti häntä ei oltu nähty, vakoilijan maine ei todellakaan tekisi mitään hyvää ensivaikutelmaa, ja Mitchie saattaisi menettää mahdollisuuden tutustua noin kiinnostavan oloisiin ja suosittuihin tyyppeihin. Mitchie jäi varovasti kuuntelemaan korva seinää vasten ollen kuitenkin koko ajan valmiina pinkaisemaan pakoon, jos tilanne sellaiseen vaiheeseen ajautuisi.
Photobucket
-Keskittykää nyt! Tess kiljaisi raivostuneesti, että Mitchie oli aivan säikähtää. Ehkei Tess ollutkaan huomannut häntä, vaan puhutteli taustalaulajilleen.
Photobucket
-Haloo! Kyllähän tässä yritetään, mutta sinä... toinen tytöistä pisti vastaan, mutta Tess keskeytti tämän puolutautumis-repliikin.
Photobucket
-Jos haluamme voittaa, teidän on kuunneltava minua, Tess sanoi hiukan rauhallisemmin, mutta tiukkaan äänensävyyn edelleen. Huoneeseen laskeutui hiljaisuus.
Photobucket
-Vielä kerran, Tess ehdotti kuin mitään välikohtausta ei olisi koskaan tapahtunutkaan, ja taustatytöt olivat heti mukana.
-Sä yrität, mutta kai ymmärrät. Ei susta tähän hommaan oo...
Tällä kertaa he ehkä yrittivätkin pikkaisen enemmän, vaikka melko samalta se kuulostikin äskeiseen verrattuna.
Photobucket
-Sä tiedä et, mitä tarvitset, ja kun huoneeseen käyn vain...
Mitchie ei jäänyt kuuntelemaan enempiä, olisi paras lopettaa ajoissa, ja vain lähteä, ennen kuin joku oikeasti huomaisi hänen touhunsa. Mitchie nappasi roskapussin, ja vei sen pikaisesti roskakoriin. Hänen kuuluisi kattaa vielä pöytä, ja mitä nopeammin sen saisi tehtyä, sen parempi.

 

 

---
Photobucket
Mitchie asetteli viimeisiä lautasia paikoilleen, olihan kaikessa ollut kova homma, mutta sentään tehtävät oli nyt tehty, ja hänellä olisi hetkinen vapaa-aikaa. Kieltämättä jatkuva keittiössä auttaminen uuvuttaa ja syö paljon omaa aikaa, mutta tähän olisi vain totuttava.
Photobucket
Mitchie oli menossa keittiöön sanomaan heipat Connielle, mutta kesken matkan hänen silmiinsä osui ylväs piano, joka aivan huusi jotakuta soittamaan itsellään. Tai sitten ääni kaikui vain Mitchien omassa päässä, Tessin hienon esityksen jälkeen Mitchielläkin oli halu esiintyä, tietenkin ilman yleisöä. Ja mikäs hetki olisikaan voinut olla parempi kuin tämä, yksin hiljaisuudessa.

 

 

---
Photobucket
Sillä välin eräällä toisella oli aivan toinen toive kuin esiintyminen. Shane oli juuri parhaillaan soittamassa bänditovereilleen armon anelu puhelua kääntääkseen vielä näiden päät, jotta Shane pääsisi pois leiriltä.
-Kuulkaa nyt. Olen oppinut läksyni. Kävin kylmässä suihkussa, olen nähnyt puun. Siitä on kolme tuntia. Tarvitsen hiusgeeliä, Shane luetteli tekemiään asioita valittavaan ja nirsoon äänensävyyn. Naten ja Jasonin oli nyt pakko uskoa, he eivät voineet jättää Shanea tähän painajaiseen!
Photobucket
-Taitaa olla aika ottaa luonnollisuus käyttöön, Nate totesi keveästi auton takapenkiltä.
-Pidä hauskaa, Jasonkin karjahti puhelimeen kannustaakseen juuri ennen kuin Nate katkaisi puhelun.
Photobucket 
-Kuulkaa, Shane yritti vielä, mutta liian myöhään, puhelu oli jo loppunut.
Shane ei voinut uskoa, miten hänen "kaverinsa" saattoivat olla noin tylyjä ja ymmärtämättömiä. Tästä he saisivat vielä kuulla ja kärsiä, miten he saattoivatkaan löydä Shanelle luurin korvaan? Shane pisti kännykkänsä raivoten taskuun, ja lähti kävelemään eteenpäin.
Photobucket
Photobucket
Vähän matkan päässä parveili tyttölauma, jotka puhuivat haaveillen, miten mahtavaa Shane Grayn tapaaminen olisikaan. He eivät olisi voineet arvatakaan juttujensa henkilön sijaitsevan aivan nurkan takana. Huonoksi onnekseen Shane käveli juuri lauman ohitse, eikä moinen näky voinut jäädä tytöiltä tietenkään huomaamatta.
-Siinä hän on!!!! yksi kiljaisi, minkä kurkustaan pystyi.
Shane huomasi monet silmäparit, jotka tuijottivat häntä, aivan kuin eivät olisi mitään parempaa voineet nähdäkään.
Photobucket
Shane ei ollut innoissaan kiljuvasta fanilaumasta, varsinkaan nyt, kun hänen päreensä olivat palaneet kirjaimellisesti Naten ja Jasonin kanssa. Hän ei jaksaisi puhua itseään vapaaksi, vaan paremmaksi vaihtoehdoksi totesi karkaamisen paikalta. Silloin Shane ei voinut arvatakaan, että tytöt olivat niin omistautuneita faneja, että lähtisivät seuraamaan häntä.
Photobucket
Shane sai juoksuttaa heitä kauankin, eivätkä he millään tuntuneet väsyvän. Päinvastoin, tytöt suorastaan innostuivat pelkästään enemmän, ja juoksivat vain lujempaa, Shane tunsi voimiensa olevan jo täysin lopussa. Hänestä tuntui voivansa kaatua minä hetkenä hyvänsä, sydän löi yhä vain tiheämmin, eikä Shane uskonut itsensä selviävän tästä tilanteesta mitenkään elävänä.
Photobucket
Hetkessä pahimmat pelot kävivät toteen, kun Shane mätkähti maahan yrittäessään oikaista jonkun puskan takaa. Tietenkin siellä piti olla jokin kompastuskohta, joka pilasi Shanen pakomatkan. Shane painoi päänsä maahan harmitellen kohtaloaan. Hän ei yhtään ihmettelisi, vaikka tyttöläjä hyppäisi hänen päälleen yrittäen kasata mahdollisimman monta osumaa hänestä.
Photobucket
Onnekseen Shane kuitenkin huomasi tyttöjen jatkavan matkaa eteenpäin, he eivät ilmeisesti olleetkaan huomanneet häntä. Shane konttasi mahdollisimman huomaamattomasti syvemmälle pensaikon suojiin, kun yhä useampi tyttö juoksi hänen ohitseen.
Photobucket
Pian tytöt kuitenkin pysähtyivät ihmettelemään Shanen äkillistä katoamistemppua ja jäivät päivittelemään siitä toisilleen harmistuneena.
-Minne hän meni? joku ihmetteli muiden tähyillessä ympärilleen nähdäkseen Shanen.
Kuului vain onnettomia huokauksia ja surumielisiä äänähdyksiä.
Photobucket
Shane nousi hiljaa ylös, sillä nurmikko mahan alla alkoi kutittamaan, eikä hän herkkä-hipiäisenä voinut sietää sellaista! Samassa Shanen mieli rauhottuihänen korviinsa kantautuessa jotain muitakin ääniä kuin vain yli-innokkaiden fanityttöjen. Joku soitti pianoa, ja vieläpä erittäin kauniisti, erilaisesti ja juuri Shanea miellyttävästi. Hetken päästä musiikkiin liittyi vielä sanoja. Joku lauloi erittäin miellyttävällä ja heleällä äänellä, mutta kuka tuo mysteerityttö
oikein olisikaan?
Photobucket
-Voitko ymmärtää mua?
Oon hukassa mä niin...
Photobucket
-Ja kaipaan seikkailua
Mä hukun unelmiin...
Photobucket
-Vaikka joskus en
Mä jaksan uskoo lain...
Photobucket
-Mä tiedän myös sen itseltäin
Aina voimaa sain
Tässä oon, tällainen...
Photobucket
-Tää mun paikka on
ja mä tiedän sen niin
Enää varjoon voi jäädä en...

Photobucket

 

-Tiedän sen, kuka oon
Etkä mua voi lannistaa
Varjosta näin nousen aurinkoon...
Photobucket
-Hän taisi mennä tuonne päin, joku tytöistä arveli lähtien juoksuun löytääkseen Shanen. Muut tietenkin lähtivät seuraamaan, minne muuallekaan Shane olisi voinut mennä?
Photobucket
-Tässä oon.
Mitchie lopetti soittonsa, pihalta kuuluvan melusta ja kiljunnasta päätellen illan ohjelma olisi pian alkamaisillaan, eikä Mitchie silloin voisi olla pianon äärellä laulamassa. Parempi olisi vain hänen itsekin poistuttava paikalta, ja palattava valmistautumaan vaatimattomaan pikku mökkiin Connien luokse. Mitchie jätti hiukan haikein mielin pianon jälleen yksin kököttämään, hieno soittopeli tämä oli.
Photobucket
Pihalla Shane vilkaisi vielä nopeasti ympärilleen, etteivät ne hullut fani-tytöt vain palaisi takaisin. Onnekseen Shane ei nähnyt, eikä kuullut mitään heistä, joten hän nousi varoen pusikosta puhdistellen suurimmat ruohonpalaset pois vaatteistaan.
Photobucket
Shane yritti olla nopea, hänellä oli suuri hinku saada selville tyttö, joka osasi laulaa noin kauniilla äänellä. Jokin siinä musiikissa ja sanoissa oli koskettanut Shanea suoraan sydämestä.
Photobucket
Sillä välin Mitchie käveli kohti ovea, ja sieltä pihalle tietämättä ollenkaan Shanen kuulleen jokaisen sanan ja nuotin.
Photobucket
Shane epäröi hetken ennen oven avaamistaan, mutta rohkeni nopeasti, ja avasi oven. Shanen katse osui huoneeseen, ja hän yritti parhaillaan nähdä mysteerisen tytön.
-Hei? Shane huhuili.
Photobucket
-Hei? Kuka täällä on? Shane huuteli kulkiessaan pitkin huonetta.
Mistään ei kuulunut innokkaan fanin kiljuntaa, eikä edes pientä pihahdustakaan.
Photobucket
Lopulta Shanen silmiin ilmestyi uljas piano, jolla tyttö oli soittanut musiikkinsa. Shane kosketti penkkiä, joka oli vielä lämmin, hän ei ollut siis kuvitellut, joku oli ollut täällä aivan hetki sitten. Nyt Shanen mielessä liikkui vain pieni osa laulusta, sanat jylläsivät hänen päässään.
Photobucket 
Vaikka Shane yrittikin, hän ei saanut mielenrauhaa. Hän aikoisi selvittää keinolla millä hyvänsä tämän salaperäisen laulajan. Toisella kerralla tyttö ei varmasti pystyisi pakenemaan. Shane ei edes voinut ymmärtää, mistä oli saanut tällaisen himon saada selville laulajan, jokin vain kajahti hänen sisällään. Kun kerran kesä menisi moiseen turhuuteen, kuin leiriohjaajana oloon, aina jokin ylimääräinen tehtävä olisi paikallaan!

 Siinä oli osa. Nyt haluan toivottaa oikein ihanaa joulua kaikille ihanille lukijoilleni! <3 Ja näin joulun kunniaksi avasin viimein Simsseilyt salasana suojauksesta, käykää siellä kurkkimassa uusia juttuja. Ja Iloliemen lukijoille tiedoksi, että sinnekin tein osan! Voi että, syrjinkö nyt pahasti Taikapölyä, kun kaikkialle muualle tuli uutta paitsi sinne.. Ihan sama, kommentoikaaa! .--)