Iltaa, tai oikeastaan yötä. .-D Sain tässä vähän aikaa sitten idean, että julkaisenpa Camp Rockin osan nyt tänä yönä. .-D Olen mielestäni ihan hyvin edistynyt CR:n kuvailuissa, vaikka välillä siitä on tullut aika moista mielipahaa.. Niin käy, kun kuvaa väkisin. Yritän silti yhä edetä kuvauksissa mahdollisimman lähelle loppua kesäloman aikana, seuraavaa osaa olenkin jo kuvaillut. .-) Ei tässä varmaan enempiä juttuja minulla ole sanottavana, päästän teidät lukemaan! 

VASTAUKSET EDELLISEN OSAN KOMMENTTEIHIN:

Aamutähti kirjoitti:
Oih, olenko jälleen eka? =)
Osa oli todella hyvä ja onnistunut, niin kuin aina, tuo lause alkaa tuntua niin arkipäiväiseltä! :D Arvelinkin, että Caitlyn välttelisi Mitchietä tässä osassa, ja tuntui harmittavalta kun tämä torjui valehtelijattaren sopimisyritykset kääntäen selkänsä... Mutta tuo "Ihan vanha juttu"-nolaus oli aivan ihana! Pakko paljastaa, että tuntuu niin tutulta tulla kaikkien edessä nolatuksi, kun joku sanoo jonkin oman sanoman tai tekemän jutun olevan vanha ja sitten kaikki nauravat =D Ehkäpä siksi nauroin kovasti tilanteelle myös tässä osassa! Ja käärme.. ;--D Mikä hyvä keino pilata toisen musiikkiesitys ja viedä tunnelma, mutta onneksi Mitchie sanoi paremmin. <3 Kunhan ei nyt vaan saisi kovasti kärsiä teostaan Tessin takia...
Tosi hyvä idea, että kuvailisit CR:n kesälomalla loppuun! Tai siis, tarkoitan, olisi ihanaa vain lösöillä koneella lukien tätä vastapainoksi aikaisemmalle hitaalle päivitystahdille.. Jos tajuat pointin, enkä tarkoita haukkua entistäkään tahtia. Kunpa nyt saisit extramäärän kommentteja, joista taas saiit itse energiaa tehdä osia ja niin edelleen! =D
Juu, mä häivyn, mutta kiitos taas osasta ja jatkoi innoissani odottelen! ♥

Vastaus: Jälleen eka, hyvä ajoitus sinulla. .-D Arkipäiväisetkin lauseet voivat olla arvokkaita. .-) Hienosti arvattu! Hei, kiva kuulla sinun näkemyksesi "Ihan vanha jutusta", sillä en ole ikinä ymmärtänyt sitä vitsiä Camp Rockista. .-D Sinä valaisit näkemyksesi hyvin, ja nyt ymmärrän, mikä siinä nolaa. .-) Itse en ole koskaan törmännyt moiseen. Mukavaa, että nauratti. .-) Osien aikana nauraminen on kyllä ihanaa! Tosiaan, Mitchie oli rohkea ja keksi paremman huomion. .-) Tess tosiaan on sellainen ilonpilaaja. Katsotaan, miten tässä käy. .-) Yllätyin itsekin, kun huomasin, miten mukavaa viimeksi oli kuvata Camp Rockia, ja yritän loman aikana tosiaan kuvata mahdollisimman paljon. .-) Saattaa olla, että jonkin verran jää kouluaikaankin. Mukava kuulla, että luet Camp Rockia aina innoissasi. .-) Ja ihan suoraan saa myös haukkua aikaisempaa päivitystahtia. Se on jotain erittäin noloa. .-D Olen varmaan myös itse toiminnallani kadottanut kaikki lukijani, mutta ehkä tämä tästä, eikä isolla lukijajoukolla nyt niin kamalasti väliä ole, vaikka se olisikin kiva lisä. .-) Kiitos sinulle, että jaksat tsempata minua! Ainakin tiedän, etten tee tätä tarinaa turhaan, kun minulla on sinunlaisesi lukija! .-) 


 
Tuuli kirjoitti:
Heii, lukaisin tämän osan vaikka mulla onkin vissiin jäänyt muutama välistä. Tosi hyvä osa oli! (:
Sä osaat kuvata noista tilanteista niin aitoja kuvia, taustalla on muuta porukkaa jne. Jatkoa vaan tulemaan! ;D
 
Vastaus: Eihän muutaman osan skippaaminen perjaatteessa haittaa, kun olet nähnyt elokuvan. .-D Sen kyllä sanon, että tänne Camp Rockiin on sen verran vähän osia tullut, että niiden lukemisessa ei ole niin kova urakka kuin muissa tarinoissani. .-D Mukava kuitenkin kuulla, että pidit osasta! Kiitos myös kuvakehuista. .-) Olisikin aika hölmöä, jos kuvissa olisi pelkästään nuo päätyypit, eikä taustalla ketään. .-D
 
 
 
Sofilah kirjoitti:
Ihana osa. <3 Miten osaat tehdä noin hyvin näitä öööh... Sims tarinoita ym? :-D Hienoja kuvakulmia. Tessin ilmeet on parhaita ja repeen kun muut on hymyissä suin kun yks on silleen "AAARGGH!" Aloitin lukemisen eilen illalla tai joskus 18.00. Tosi hienoa työtä. Olisi kiva jos seuraava osa tulisi mahd. pian. Tuo nelikko mis on se Tess ja sit se yks ja sit ne kaks.. (joitten nimeä en muyista. >.<) Mut hyvä osa oli juu ja moi en häirii sua enempää. 
Ps. Suosikkeihin ilmestyi tämä sivu. :)

Vastaus: Harjoitus tekee mestarin. .-D En ensimmäisen tarinani kanssa todellakaan ollut näin hyvä, mutta sitä vähitellen oppii tekemällä. .-) Sinäpä ahkerasti olet lukenut ja mukava kuulla, että pidät kuvista ja Tessin ilmeistä. .-D Oi, kiva kuulla, että pääsin suosikkeihisi! .--)



GreenPixy kirjoitti:
Hmm, yritän rutistaa itsestäni irti kaiken mikä lähtee, ja saada aikaan mahdollisimman viihdyttävän, järkevän, ymmärrettävän, selkeän ja pitkän kommentin. (Anteeksi jo etukäteen jos tulen epäonnistumaan surkeasti..)
~Ennen kuin aloitan haluan sinun tietävän, että minua häiritsee ihan mahdottomasti tuolla koneen ruudun yläreunan pikkugoogle-haussa sana 'vuodatu', kun en näköjään osaa enää kirjoittaa 'vuodatus'~
Ruusut:
Muistin tuon kohdan, missä Tess käskee Peggyä, Ellaa ja Mitchietä pukemaan nuo vihreät pyjamat, ja pukeutuu itse toisenlaiseen asuun .-D Tykästyin itse noihin "taustatyttöjen" asuihin niin kovasti, että Tess taisi tehdä virheliikkeen. Taustikset näyttivät paljon paremmilta kuin Tess itse ,-)
Asennot ja ilmeet osuivat jälleen kerran täysin nappiin! Viimeinen kuva on ihana, en vain tajua miten Caitlynilla saattaa olla oikeasti noin kiitollisen näköinen ilme! Ihana asento ja katse! <3 Myös ihanaisen ihana Dee oli kuin äklön makea piristysruiske ilmeineen ja joraus-asentoineen ,-DD
Mitchie teki kyllä rohkean tempun näyttäessään Tessille pitkän nenän .-) Tessin käsiliikket olivat näkemisen arvoinen kuvasarja ,-)
Risut:
Miksi en huomannut PP-Immoa tässä osassa..? .-S
(Ei ne varmaan ole tilannut niitä Sing Ittejä sinne cdon:niin... metsästin taannoin paria leffaa, ja aina joka paikasa väitettiin että tuote on välöiaikaisesti lopussa... toivotaan nyt vaan, että saat sen joskus ,-D Kyllä se varmaan lopulta tulee, pakkohan niitten on joskus se tilata... .-)
Jäänkin sitten odottelmaan ensi osaa, tee ihan rauhassa! .-)

Vastaus: Älä turhaan ota paineita kommentin kirjoittamisesta, hyvä siitä joka tapauksessa tulee. .-) Hienoa, että muistit pyjamajuonen. .-D Tess pukeutui kokovihreään asuun miellyttääkseen Shanea, jonka lempiväri oli vihreä, eli hän ei yrittänyt miellyttää sinua. .-D Mutta kivaa, että taustisten asut miellyttivät sinua. .-) Kiitos paljon asento-ilme-kehuista! Hehe, Deen asennot otin tosiaan naikkosen joraillessa. .-D Mitchie tosiaan heittäytyi rohkeaksi! Mukavaa, että myös Tessin käsiliikkeet olivat sinusta näkemisen arvoisia. .-D PP ei nyt tähän osaan päätynyt, sillä hän on Mitchien ystävä, ja Mitchie ei tätä osaa kuvatessani kutsunut taustaväkeä kuvauksiin. .-/ Yritän saada PP:n jatkossa taas kuvauksiin! .-) Ja tuo on ärsyä, kun joka paikassa väitetään, että tuote on väliaikaisesti loppu. .-P Minulla on tuon cdon.comin kanssa käynyt monesti niin, että olen ihaillut tuotetta monta kertaa harkitessani ostoa, ja kun viimein olen ostamassa, on tuote sitten juuri sopivasti loppunut. >.-/ Mutta viimeksi olin ovela, ja tilasin heti kiinnostavan näköisen tuotteen, ja kun seuraavana päivänä menin cdoniin katsomaan, oli kyseinen tuote loppu, eli tein juuri oikeaan aikaan tilauksen, hahaa. .--D

JA OSAAN:
 
Photobucket
Mitchie ja Caitlyn olivat jälleen kerran saapuneet työstämään Camp Rockin tulevaa teemailtaa leipomalla herkkuja ja tekemällä koristeita. Tällä kertaa Mitchie ja Caitlyn olivat päätyneet puhaltamaan ilmapalloja. Ilmapiiri oli kuitenkin kireä, eikä kumpikaan sanonut mitään. Mitchie oli kuitenkin tullut itsekseen siihen tulokseen, että oli ihan hyvä, kun Caitlyn tiesi hänen salaisuutensa. Nyt ei ainakaan tarvitsisi keksiä aina uutta piiloa, mikä kävisi pidemmän päälle hankalaksi, kun heillä kuitenkin on sama kesätyö.
Photobucket
Hiljaisuuden tuli kuitenkin rikkomaan Connie, joka oli tullut aivan yllättäen heidän luokseen näyttäen hyvin tarmokkaalta.
-Näyttääkö tämä levyltä? Connie kysäisi näytellen kädessään olevaa leivonnaista. Mitchie ja Caitlyn käänsivät päätään äänen suuntaan.
-Mitä? tytöt ihmettelivät heräten kummatkin omista ajatuksistaan.
-Tarkoitan CD:tä. Näyttääkö tämä pikkuleipä CD:ltä? Connie täsmensi kysymystään. 
Photobucket
Kumpikaan ei ennättänyt sanoa vielä mitään, kun Connie jatkoi yksinpuheluaan leivonnaisten esittelyn merkeissä:
-Haluan, että ne näyttävät aidoilta nuottivuokaleivosten vieressä.
Connie esitteli innoissaan toistakin tekelettään.
Photobucket
-Kaikki on tosi hienoa, Caitlyn vakuutteli hymyillen Connien suuntaan. Caitlynin täytyi ihan ihailla Connien taitoa tehdä parhaansa. Hänestä todellakin huomasi, että piti kovasti työstään ja jaksoi keksiä aina vain vetävämpiä ideoita. Caitlynin oli vaikea ymmärtää, miksi Mitchie oli yrittänyt salailla tällaisen lahjakkuuden häneltä.
Photobucket
-Teemaillat pitävät puuhassa, Connie hihkaisi. Samassa hän lähti jo liikkeelle takaisin keittiötä päin.
-Pitää hakea jäätelö Rolling Stones -tötteröihin! Nähdään, Connie sanoi heilutellen kättään kahdelle apulaiselleen. Caitlyn jäi vielä katsomaan Connien loittonevia askelia hymyillen. Mitchie puolestaan keskittyi seuraavaan koitokseen.
Photobucket
-Joko ilmoittauduit loppukisaan? Mitchie rohkaisi mielensä viimein ja yritti keventää sekä tunnelmaa että hänen ja Caitlynin välejä.
-Kyllä, Caitlyn sanoi lyhyesti ja ytimekkäästi. 
Photobucket
-Mitä ajattelit esittää? Mitchie esitti lisäkysymyksen yrittäen kaikin keinoin jatkaa puhetta.
-Tämä on vähän outoa. Miksi me puhumme? Caitlyn puolestaan huokaisi hiukan ihmetyksissään. Häntä ei suoraan sanottuna kiinnostanut jutella Mitchien kanssa juuri nyt.
Photobucket
-En tiedä. Ehkä minä köyhäilen? Mitchie pohdiskeli ääneen. Mielellään hän kyllä puhuisi Caitlynille ihan ystävänä, mutta tämä taisi olla jo menetettyä seuraa. Mitchie ei silti aikonut luovuttaa niin helpolla. Hän katseli ympärilleen yrittäen keksiä jotain vitsailun aihetta.
Photobucket
Pian Mitchie keksi hauskan idean, ja hän kurottautui Caitlynin vieressä olevan ilmapallon luokse. Caitlyn nyökkäili vielä Mitchien edellisiin sanoihin, eikä hän heti tajunnut, mitä oli tapahtumassa. Samassa Mitchien terävät sormet saivat ilmapallon poksahtamaan, ja Caitlynkin havahtui.
Photobucket
Mitchie alkoi kikattaa aivan loputtomasti onnistuneelle pilalleen, joka oli mennyt täydestä.
-Tai ehkä halusin huijata sinut tuohon! Mitchie karjaisi naurun lomassa saaden Caitlyninkin mutrusuun hymähtämään.
Photobucket
Siitä alkoikin aikamoinen pallosota. Caitlyn ei halunnut jäädä Mitchietä huonommaksi, joten hänkin alkoi pamautella niitä Mitchien kasvoille. 
-Hitsi, Mitchie naurahti alkaen paiskoa palloja Caitlynia päin. Kun molempien tilit olivat tasoissa, tytöt rauhoittuivat ja istahtivat takaisin tuoleilleen nauraen kummatkin vielä runsaasti.
Photobucket
Caitlynin ilme vakavoitui kuitenkin nopeasti, ja hän näytti siltä kuin aikoisi sanoa jotakin painavaa.
-Kiitos eilisestä, mutta... Caitlyn sai sanotuksi, mutta jätti lauseensa kuitenkin kesken yrittäen keksiä sopivaa jatkoa. 
-Pidän aina ystävieni puolta, Mitchie sanoi pienen tauon jälkeen vetäisten naamalleen pienen hymyn.
Photobucket
-Tessin ystävänä on kivaa, Caitlyn sanoi Mitchien yllätykseksi.
-Mistä sinä sen tiedät? Mitchien oli pakko huudahtaa siihen väliin. Hän ei ollut ikinä nähnyt keitään, jotka vihaisivat aidosti toisiaan samalla tavalla kuin Tess ja Caitlyn. Mitähän Caitlyn vielä keksisi?
-Minä olin ystävä Tessin kanssa. Vaikea uskoa, Caitlyn kuitenkin vakuutti vakavissaan, eikä Mitchien auttanut muu kuin uskoa.
-Lähes mahdotonta. Mitä tapahtui? Mitchie kysyi aidosti kiinnostuneena.
Photobucket
-Tess ei pidä kilpailijoista, ja hänestä minä olin sellainen. Hänelle on olemassa vain yksi tähti. Hän itse. Hänen ystävänään on hauskaa, Caitlyn kertoi vakavalla äänensävyllä. Mitchie kuunteli tarkkaavaisena. Oli totta, että Tess halusi mielellään olla valokeilan alla, ja totta oli myöskin, että Tessin ystävänä tosiaan oli hauskaa. Aina tämä jaksoi keksiä uusia esityksiä ja muita huvituksia, jotka saivat tuntumaan itsensäkin arvokkaammalta.
Photobucket
Mitchien oma hymykin oli valunut pois kasvoilta kuunnellessaan Caitlynin omia kokemuksia ja huomioita. Caitlynille oli täytynyt sattua kaikenlaista ymmärtääkseen asian tälle tasolle. Caitlyn oli jopa yrittänyt varoittaa Mitchietä aiemmin hienovaraisesti, mutta eihän Mitchie sitä ollut tajunnut. Sillä hetkellä tyttö tunsi itsensä erittäin tyhmäksi.
-Hän tuntuu arvostavan ystäviään ja on suosittu, mutta mitä siitä? Mitchien ajatukset herpaantuivat Caitlynin seuraavista sanoista.
-Suosittuna oleminen ei ole "mitä siitä", Mitchien oli heti väitettävä väliin. Hyvähän Caitlynin oli olla, mutta Mitchie itse oli aina ollut kateellinen koulunsa suosituimmille, ja leirillä hän oli saanut uuden mahdollisuuden elää toiveessaan olla suosittuna.
Photobucket
-Siinä on etunsa, Caitlyn huokaisi.
-Kuten... Mitchie huudahti heti väliin kertoakseen ajatuksistaan. Jostain syystä hänen päänsä tyhjeni samalla hetkellä, eikä hän lopulta saanut sanotuksi mitään.
-Kuten Tessin taustalaulajan homma? Se, ettei voi sanoa, mitä ajattelee, Caitlyn sanoi, eikä Mitchiekään voinut kuin kuunnella. Hän ei halunnut uskoa Caitlynin sanoihin, vaikka hän olikin havahtunut niiden olevan totta. Tess ei välittänyt Mitchien unelmista, vaan halusi tämän pysyvän taustalla, etteivät muut vahingossakaan huomaisi Mitchien kykyjä. 
Photobucket
-Ja ne kivat, lyhyet asut. Ne olivat oikea kohokohta, Caitlyn huudahti yllättäen aivan innoissaan.
Photobucket
Mitchie ja Caitlyn alkoivat molemmat nauraa. 
-Olet oikeassa. Myy vain sielusi, Caitlyn jatkoi hetken päästä jo hiukan vakavampana. Silloin Mitchienkin nauru lakkautui.
Photobucket
-Olen sinun puolellasi, Caitlyn muistutti huomatessaan Mitchien vakavoituneen. Mitchie tuumasi, että Caitlyn varmasti tiesi, mistä puhui. Mitchien oli vain niin vaikea uskoa, että joskus Caitlyn oli saattanut olla Tessin tossun alla samalla tavalla kuin hän.
Photobucket
-Hitsi, Mitchie tokaisi yhtäkkiä ja nousi seisomaan, jolloin hänen allaan ollut tuoli lennähti rajusti taaksepäin.
-Minun piti tavata... Harjoittelemme loppukisaa varten, Mitchie kertoi. Kaiken sen keskustelun jälkeen idea yhteisestä loppukisaesityksestä kuulosti ankealta, mutta mitä Mitchie muka voisi Tessille enää sanoa? Kaikki oli sovittu jo aikoja sitten, ja pian keskustelun mietinnät saivat jäädä taka-alalle. Kaikki palautuisi kumminkin ennalleen.
Photobucket
-Tietenkin. Hänen korkeutensa odottaa, Caitlyn ärähti vihoissaan Mitchien jo mennessä. Caitlynia harmitti, ettei Mitchie yhtään tuntunut tajuavan tilanteen vakavuutta. Jos kukaan ei uskaltaisi näyttää Tessille, mihin kaikkeen oikeasti pystyisivät, ei muiden pompottelu koskaan tulisi loppumaan. Caitlyn oli niin kyllästynyt Tessiin ja tämän käytökseen. Ovi pamahti kiinni Mitchien jäljiltä, ja Caitlyn tajusi jatkaa pallojen puhaltelua yksinään.
 
---
Photobucket
Shane käveli ympäri mökkihuonettaan lauleskellen uusinta tuotantoaan, joka tosin oli vielä luontivaiheessa.
-Niin vääntää
Mua kääntää
Photobucket
Samassa puhelin pärähti soimaan Shanen taskussa, ja poika nappasi sen katsastaakseen, kuka soittaja oli. Sopivasti Shanen bändikaverin, Naten nimi, välkkyi puhelimen näytössä, Shane nimittäin oli itsekin aikonut soittaa kyselläkseen kuulumisia ja kertoakseen yhden jutun. 
Photobucket
-Hei! Shane huudahti kerrankin hyväntuulisena. Outoa kyllä, mutta iloinen leirimieli oli viimeinkin tarttunut häneenkin.
Photobucket
Samaan aikaan Nate laittoin puhelimensa kaiuttimelle, jotta hän voisi keskustella Jasonin kanssa yhdessä sekä syödä vaikkapa hiukan pöydällä olevaa kakkupalastaan.
Photobucket
-Miten se linnunpönttö edistyy? Jason huudahti samantien ennen kuin Nate ehti edes tervehtiä.
-Jason! Nate torui ajattelematonta bänditoveriaan. Vieläkö tämä jaksoi muistella typerää linnunpönttöään? Hän oli sitä paitsi luullut pojan vain vitsailleen "tilatessaan" Camp Rock -leirin alussa Shanelta pöntön.
Photobucket
-Anteeksi. Olen syytön siihen, että sinä et tilannut häneltä mitään, Jason naurahti hymyillen viatonta hymyään.
-En halua mitään, Nate karjaisi takaisin. 
-Minä halusin linnunpöntön! Niin? Jason intti.
Photobucket
-Mihin sinä sitä tarvitset? Nate kyseenalaisti.
-Halusin nähdä enemmän lintuja... Jason totesi kepeästi.
Photobucket
-Kuulkaa, Shane karjaisi kinailun yli. Koko homma oli lähtenyt aivan väärällä tavalla liikkeelle, eikä Naten ja Jasonin kinailulle tulisi päätöstä, vaikka odottaisikin. Sen Shane oli joutunut kokemaan turhankin monta kertaa.
Photobucket
-Anteeksi, Nate sanoi katuvana.
-Anteeksi, Jasonkin luovutti ja lupasi itsekseen olla kuuluainen.
Photobucket
-Se juttu, että levytän jonkun leiriläisen kanssa, Shane oli alkamassa kertomaan asiaansa, kunnes hänet jälleen keskeytettiin.
Photobucket
-Se on tehtävä. Et voi perääntyä! Jason huudahti hirvistyneenä. Natelta hän oli oppinut, että tässä asiassa Shanelle ei anneta armoa, vaikka kumpikin tiesi, ettei Shane ollut mielissään asiasta. Sen he olivat ymmärtäneet Shanen eleistä leirin alussa.
-Et peräänny, Natekin sanoi napakasti.
Photobucket
-Se on kultainen sääntö, Jason äkkiä lisäsi ollakseen vakuuttavampi vaatimuksessaan.
-Kultainen sääntö on "puhu totta", Nate ilmoitti asian oikean laidan, kuten normaalistikin.
-Olkoon sitten vaikka hopeinen sääntö, Jason luovutti ehdottaen uutta keksintöä.
Photobucket
-Miksi hopeinen? Nate ei pysynyt mukana.
-Kuparinen sitten, Jason jo ärähti.
-Kuparinen sääntö? Nate ihmetteli.
-Kävisikö edes pelti? Jason murahti.
Photobucket
-Kuulkaa! puhelimesta jälleen pärähti Shanen malttamaton ääni.
-Anteeksi, Nate jälleen katui.
-Anteeksi, Jasonkin pahoitteli.
Photobucket
-Olen miettinyt sitä levytysasiaa, ja se on oikein hyvä, Shane kertoi tyytyväisenä. Hän oli pohtinut asiaa, eikä se loppujen lopuksi niin huonolta tuntunutkaan. Tietysti hän tekisi sen bändin takia korvatakseen kaikki törppöilynsä.
Photobucket
-Oletko saanut liikaa aurinkoa? Nate jo huolestui. Ennenkuulumatonta Shanen puhetta!
-Voimme tuoda hatun, kun tulemme käymään, Jason keksi mielestään huippuidean.
Photobucket
-Ei tarvitse. Ja voitti kuka hyvänsä, ei peräännytä. Nähdään lauantaina, Shane kertoi rauhallisena. Hän päätti katkaista puhelun nopeasti, jotteivat Jason ja Nate jäisi taas jotakin jaarittelemaan.
Photobucket
Nate ja Jason jäivät paikoilleen ihmetyksestä, ja typerät virneet kohosivat heidän kasvoilleen. Joko Shane oli oikeasti saanut auringonpistoksen tai hän oli oikeasti kulkenut parempaan suuntaan. Camp Rock oli parempi paikka Shanelle kuin kumpikaan olisi osannut arvatakaan!
Photobucket
Shane laski luurin. Yksi asia oli takana, toinen edessä:
-Minun on löydettävä se tyttö, jonka kuulin laulavan, Shane vannoi kautta kiven ja kannon.
 
---
Photobucket
Shane lähti huoneestaan etsiäkseen apua ongelmaansa. Ruokasalissa Andy kulutti aikaansa treenaten ruokapöytään ja tuoleihin uutta rumpusooloaan, joka kieltämättä kuulosti hyvin lupaavalta.
-Hei, Andy! Tekisitkö palveluksen? Shane huudahti tuttavalleen.
Photobucket
-Toki, Andy lupautui, minkä jälkeen Shane kuiskasi hänen korvaansa mielenkiintoisen asian.
Photobucket
Andy ryntäsi heti ulos ruokasalista, ja hän kiskaisi pihalla olevaa tyttöä hihasta kertoakseen mehevän juorun:
-Shane Gray etsii tyttöä, jonka kuuli laulavan.
Shane nimittäin oli toivonut, että sana leviäisi myös tytölle, joka oli laulanut, ja Shane pääsisi viimeinkin tapaamaan tämän ihme äänen omistajan!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Sana levisi ja levisi, minkä ansiosta pian koko Camp Rock tiesi siitä.

Valmis! Nyt alan valmistautua ilta-ohjelmani Bonesin katseluun. ,-) Kommailkaahan taas. .->