Olen simssiliini, ja Camp Rock on neljäs sims-projektini, jonka kanssa pulailin 2,5 vuotta. Nyt tarina on siis saavuttanut onnistuneen päätöksen. Jätän kuitenkin blogin tänne eloon kaikkien luettavaksi! Rullaa hiukan alemmas, niin näet osat. .-)

Camp Rock on sims-versio Camp Rock -elokuvasta. Päädyin tarinan tekoon, sillä Camp Rock oli aikoinaan suosikkielokuvani. Työni jälkeen en voi sanoa samaa, sillä projekti oli välillä melkoisen rankka. En tiedä, pystynkö enää ikinä katsomaan Camp Rockia rennoin mielin! Kaikesta huolimatta minulla oli (joskus) kivaa tehdä tätä, ja arvostan vieläkin kaikkia lukijoita, jotka jättivät palautetta kommentoimalla. Yhä saa jättää kommentteja, luen ja vastaan niihin edelleen. .-)

0DHja.png

 

Infoan hiukan tarinasta: Lahjakakkaan mutta epävarman Mitchien suurin haave on viettää kesä arvostetulla Camp Rock -musiikkileirillä, jolla lahjakkaat nuoret opiskelevat musiikkitähteyden alkeita. Haave toteutuu mutkien kautta. Miten tavallinen tyttö tulee erottumaan rikkaiden, taitavien ja muutenkin "parempien" tyyppien joukosta? Lue tarina, niin saat tietää!

Lähteinä käytin Camp Rock -elokuvaa, lehteä ja kirjaa.

Yritin saada henkilöt ja tapahtumapaikat näyttämään mahdollisimman paljon elokuvan juttuja, mutta huonon muistini takia havaittavissa on isoja eroja. Oma kädenjälkeni tietenkin myös erottuu, mutta kaikki kohtaukset lavastin jotenkin. Tervetuloa lukemaan!

 

Osat:

1. Haaveita

2. Yllätys

3. Diiva

4. Ääni

5. Valhe

6. Rokkiprinsessa

7. Jauhonaama

8. Possumakee

9. Spaghettisota

10. Erilainen

11. Käärme

12. Juoru

13. Häiriköintiä

14. Paljastuminen

15. Jälkiseuraamukset

16. Koru

17. Loppujamit

 

Ekstrat:
Tarinasta poistettu kohtaus

Kommenttikisa

Otteita lukijoiden kommenteista

Kulissien takana

Henkilöt
 

Luitko jo kaiken? Ei hätää, tästä löytyy lisää luettavaa!
 

Omat sivuni:
 

2besf.png
 

yKSzs.png
 

RKC Taikapöly


Muuta luettavaa

Katso Simsseilyissä oleva linkkilista.